Felestartás
A felestartás kíváló lehetőség a saját lóval nem rendelkező, de versenyezni és fejlődni vágyó lovasoknak. Ezt a szolgáltatást azoknak ajánljuk akik kinőtték az átlagos lovasiskolákat, tovább szeretnének lépni, fejlődni. Feltétele: minimum 3 jármódban biztos lovastudás, elkötelezettség, kitartás, ló szeretet. Felestartásra kínált lovaink jól képzettek, kedvesek, versenytapasztalattal rendelkeznek. Minden lovunknak 2 felestartója van, a lovak napi 1 órát dolgoznak heti 6x. Így igyekszünk megőrizni lovaink egészségét és megfelelő mentális állapotukat, hogy a munkában és versenyen mindíg jól tudjanak teljesíteni. Ebből kifolyólag nem elkopott és unott iskolalovak. Alább jellemezni fogjuk egyesével az aktuális bérelhető lovainkat, de addig is a felestartás előnyei:
-minden lónak 2 tartója van, tehát egyszerre csak ketten lovagolják, nem mennek lovasiskolába, nincsenek összevissza lovagolva
-heti 3 fix napot biztosítunk
-rendszerességet visz a lovasok életébe
-így tudsz edzéseken részt venni
-így tudsz versenyezni és díjugrató rajtengedély vizsgára felkészülni
-saját lovadként szeretheted és gondozhatod
-felestartói szerződéssel
-tereplovaglás
 
A felestartás ára: 50.000Ft/hó + edzés, patkolás és a ló kötelező állatorvosi költségeinek 50%-a. 
 
Miszti
10 éves, bottal 149cm, kanca. Kiváló választás lehet bátor, vagány díjugratásban versenyezni vágyó gyermek lovasnak, vagy alacsonyabb ifinek, női lovasnak. Pörgős, vágtázni biztosan tudó lovast keres. Síkon jól képzett, combravaló engedések, ugrásváltás stb.... Jó ugróképességű, és szeret is ugrani. Jelenleg részt vett szabadidős versenyen, és a továbbiakban szeretne is rendszeres résztvevője lenni, később rajtengedélyvizsgáztatni is.
 
 
 

Képgaléria: Miszti